Antonet Burgers

Administratief medewerkster
Event Manager

antonet.burgers AT eenbes DOT nl

Wat mij iedere dag inspireert, zijn de blije gezichten van de leerlingen. Dat is echt iets waarvan ik denk: ja, daar doe ik het voor!

Ik heb bewust gekozen voor een baan in het onderwijs. Als administratief medewerkster doe ik van alles: ik houd de leerlingenadministratie bij, schrijf brieven, neem telefoontjes aan.

Als Event Manager organiseer ik mede de activiteiten die op school plaats vinden, zoals Kerstmis, Pasen etc.

Doordat ik het team en de directeur werk uit handen neem, kunnen zij zich concentreren op wat ze moeten doen. Mijn deur staat altijd open. Voor collega’s en natuurlijk voor ouders.

Ik ben 36 jaar geleden begonnen op een andere school van Eenbes en sinds 2008 werk ik op St. Jozef. We hebben een geweldig team: we kunnen echt op elkaar bouwen. De saamhorigheid, teambuilding en positiviteit maken het fijn om hier te werken.