Astrid Beks

Leerkracht groep 4a
Vertrouwenspersoon, specialist begaafd&speciaal, MR-lid

astrid.beks AT eenbes DOT nl

Sinds 1989 werk ik met veel plezier in het onderwijs. In 2001 heb ik van bs  St Lucia in Mierlo de overstap gemaakt naar de Jozef school. Hiervan heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt. De fijne sfeer onder kinderen, ouders en team maakt dat ik me hier erg thuis voel. 

  

Het is voor mij een uitdaging om kinderen vertrouwen te geven in zichzelf en om samen met hen te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Hierbij zet ik graag mijn creativiteit in. Ik geniet ervan als kinderen ontdekken hoe knap ze zijn, hun talenten ontdekken en versteld staan van hun eigen kunnen en mogelijkheden. 

 

Omdat voor sommige kinderen het aanbod in de reguliere groep niet toereikend is ben ik blij dat ik in de gelegenheid ben gesteld om een dagdeel per week een groepje (hoog)begaafde kinderen een passend aanbod te bieden in de vorm van een Plusklas. 

  

Ik vind het belangrijk om een luisterend oor te bieden aan kinderen en hun ouders. Vooral als er zich problemen voordoen is het fijn als er iemand is waar je terecht kunt en je verhaal kunt doen. Daarom vind ik het fijn dat ik sinds schooljaar 2013-14 mee de rol van vertrouwenspersoon/interne contactpersoon mag vervullen. 

 

Naar overzicht