Astrid Beks

Specialist begaafd & speciaal, vertrouwenspersoon
MR-lid

astrid.beks AT eenbes DOT nl

Sinds 1989 werk ik met veel plezier in het onderwijs. In 2001 heb ik de overstap gemaakt naar de Jozef school. Hiervan heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt. De fijne sfeer onder kinderen, ouders en team maakt dat ik me hier erg thuis voel.  

   

Het is voor mij een uitdaging om kinderen vertrouwen te geven in zichzelf en om samen met hen te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Hierbij zet ik graag mijn creativiteit in. Ik geniet ervan als kinderen ontdekken waar hun kracht ligt, hoe ze hun talenten kunnen ontwikkelen en versteld staan van hun eigen capaciteit en mogelijkheden.  

  

Omdat voor sommige kinderen het aanbod in de reguliere groep niet toereikend is ben ik blij dat ik in de gelegenheid ben gesteld om me te scholen op het gebied van begaafdheid en begaafd en speciaal. 

Ik haal dan ook veel voldoening uit het bieden van een uitdagend aanbod aan de kinderen uit onze interne Plusklassen. Daarnaast werk ik samen met Odile van Eck met dubbel bijzondere begaafde kinderen. 

   

Verder vind ik het belangrijk om een luisterend oor te bieden aan kinderen en hun ouders. Vooral als er zich problemen voordoen is het prettig als er iemand is waar je terecht kunt en je verhaal kunt doen. Daarom vind ik het fijn dat ik de rol van vertrouwenspersoon/interne contactpersoon mag vervullen.  

Naar overzicht