Caroline Broeken - van Keulen

Leerkracht groep 3a en 3b

caroline.vankeulen AT eenbes DOT nl
In december 2014 ben ik gestart met werken bij Eenbes basisonderwijs. Een prachtige kans voor mij om mijn werk als leerkracht basisonderwijs in de regio Rotterdam voort te zetten in het mooie Brabant.
Ondertussen ben ik al bijna 20 jaar werkzaam in het onderwijs. Na vele plezierige jaren in de midden- en bovenbouw ligt mijn hart alweer een aantal jaar bij het lesgeven aan kinderen in de onderbouw. Na acht jaar kleuteronderwijs maak ik dit schooljaar de overstap naar groep 3. Een nieuwe uitdaging die mij meer inzicht geeft in het proces van leren lezen en schrijven bij jonge kinderen.
Ik geloof dat ieder kind op school een veilige, liefdevolle omgeving nodig heeft. In een veilige omgeving kan een kind zijn plekje in de groep vinden, de regels leren kennen en samen met de andere kinderen één groep worden. Door kinderen te begeleiden op de manier die bij hen past, kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. De rol van ouders vind ik heel waardevol op school. Door goed contact en het delen van kennis kunnen we samen het beste in kinderen naar boven halen.
Graag tot ziens dit schooljaar in groep 3a en 3b!