Femke Schippers

Pedagogisch Medewerkster

Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam bij kinderopvang de Grabbelton op maandag, dinsdag en donderdag. Ik ben meteen gestart bij de BSO aan de Papenvoort. Vanaf schooljaar 2019-2020 is het leerplein erbij gekomen. Tijdens het leerplein surveilleren we in de pauzes op het schoolplein en begeleiden we de kinderen met hun schoolwerk.

Naast het plezier in het werken met kinderen vind ik het bijzonder om betrokken te zijn bij hun ontwikkeling. Ik vind dat kinderen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo moeten kunnen ontwikkelen. Kijken en luisteren naar het kind speelt daarbij een belangrijke rol. Elk kind is uniek en moet zichzelf kunnen zijn. Samen met mijn collega’s wil ik ervoor zorgen dat de kinderen zich thuis voelen op school en bij de BSO.