Ilze van Thiel

Locatiemanager De Grabbelton

i.v.thiel AT degrabbelton DOT nl

Op maandagochtend, dinsdag en donderdag ben ik werkzaam als locatiemanager opvang van het Kindcentrum 6Gehuchten. Daarnaast vervul ik de rol als beeldcoach voor de gehele Grabbelton.

Welbevinden en betrokkenheid van medewerkers en kinderen voor mij belangrijke kwaliteitsindicatoren. Dat medewerkers en kinderen zich gezien voelen in een veilige omgeving, vraagt om verbondenheid en vertrouwen. Vanuit deze kernwaarden geef ik dagelijks invulling aan mijn werk.

Als beeldcoach werk ik middels video interactie begeleiding. We nemen dan de kans om echt te kijken naar kinderen, om het kind achter het gedrag te zien en hoe we daarop kunnen aansluiten. Als wij kinderen leren over empathie, vriendelijkheid en dat je goed bent zoals je bent, dan zal dat in de maatschappij zichtbaar worden. Dat vind ik het mooie van het werken met kinderen!