Kinzi Cox

Leerkracht groep 8b

kinzi.cornelis AT eenbes DOT nl

Als kind ben ik altijd met veel plezier naar deze school gegaan. Vanaf 2017 werk ik hier vol trots. De St. Jozefschool vind ik een gezellige en warme school. Afgelopen jaren heb ik gewerkt in groep 5 en groep 6 en vanaf 2020-2021 werk ik in groep 8 op maandag t/m woensdag.

Samen met de kinderen werken naar een mooie afsluiting van de basisschooltijd. De kinderen vol zelfvertrouwen de wereld in kunnen sturen. Dit vind ik een mooie taak en hier heb ik dan ook super veel zin in! Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich fijn voelt in de klas. Alleen dan kunnen ze zichzelf gaan ontwikkelen. In de klas ben ik daarom ook bewust bezig met veiligheid en de sfeer in de groep. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kinderen van en met elkaar leren.

Ook ben ik op vrijdag werkzaam in de ondersteuningsgroep. Hier werk ik met kinderen, individueel of in kleine groepjes aan verschillende onderwerpen.

Sinds 2018 ben ik cultuurcoördinator op deze school. Ik vind het belangrijk dat er ook tijd gemaakt wordt voor de creatieve vakken en cultuur. Het is leuk om te zien hoe creatief de kinderen kunnen zijn wanneer alle voorbeelden en kaders weggehaald worden. Dan kan er ineens heel veel en kunnen kinderen helemaal los gaan.