Maikel Krikke

Leerkracht groep 7a

maikel.krikke AT eenbes DOT nl

“Leren doe je vanuit je kracht”, dat is mijn motto. Wanneer kinderen weten waar ze goed in zijn en weten waar ze aan kunnen werken, zal het vertrouwen groeien en het plezier in school.

Binnen mijn mogelijkheden zal ik er dan ook alles aan doen om kinderen in hun kracht te zetten. Door goed naar ze te luisteren en kijken. Het is leuk om samen te ontdekken waar mogelijkheden liggen in plaats van onmogelijkheden.

Soms moet je daarvoor buiten de lijntjes kleuren. Maar samen gaat het lukken!

Ieder kind heef zo zijn of haar talenten. In de klas probeer ik ook de talenten van kinderen die niet altijd op het programma staan, naar voren te laten komen.

Kinderen zullen bij mij dan ook veel presenteren, ontdekken, plezier maken en vooral ook veel fouten mogen maken. Zelfstandigheid en zelf ontdekkend leren staat hierin centraal.

Maikel