Maria van der Putten

Intern begeleider
Schakelklas

maria.vanderputten AT eenbes DOT nl

Hallo, ik ben Maria van der Putten.  

Sinds 1983 werk ik met veel plezier als leerkracht op de St. Jozefschool. Mede doordat het onderwijs zo dynamisch is, blijf ik het erg boeiend vinden. In 2006 ben ik me verder gaan specialiseren tot Interne Begeleider, waar ik tot heden veel voldoening uithaal.   

   

Bij ons op school staat het welzijn van de leerlingen bovenaan. Daar maken we ons sterk voor.  

Als ouder/verzorger heeft u vooral contact met de leerkracht van uw kind. Als er omtrent de ontwikkeling van uw kind zorg en/of vragen zijn, gaat u eerst naar de groepsleerkracht om dat te bespreken. Indien nodig kijk ik als Interne Begeleider mee en zoeken we samen naar kansen en mogelijkheden voor het kind. Een kind kan zich pas goed ontwikkelen als het goed in zijn/haar vel zit. Daarom is op onze school de sociaal emotionele ontwikkeling van het kind als levenshouding verweven in ons onderwijssysteem.  

  

Ik vind het een uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van leerlingen, samen met het team, de ouders en het kind zelf, want samen bereiken we meer! Daar heb ik alle vertrouwen in.  

Momenteel werk ik op woensdag als leerkracht voor de schakelklas en op dinsdag, donderdag en vrijdag als interne begeleider.  Kom gerust eens binnen als u wilt kennismaken of vragen heeft!   

Naar overzicht