Mirjam Somers

Planbare vervangingen

mirjam.somers AT eenbes DOT nl

Na jaren als invaller op de Sint Jozefschool te hebben gewerkt werd ik in 1997 gevraagd of ik geïnteresseerd was in een vast dienstverband. Door de nieuwbouwwijk was er een grote aanwas van kinderen en flinke groei van de school. Ik heb nooit spijt gehad dat ik deze stap heb gemaakt. De energie van de kinderen, de fijne sfeer in het team en de professionaliteit binnen de school maken van het werken nog steeds een feest.

 

Ik werk al jaren in de bovenbouw. Dit schooljaar op maandag in groep 6A, op woensdag in groep 7B en op donderdag in groep 5B.

Op dinsdag ben ik inzetbaar voor planbare vervangingen.

Eerder was ik een dag per week vakleerkracht muziek voor groep 4 t/m 8. Muziek is een passie die ik van jongs af aan heb meegekregen.

 

Ik heb in mijn jaren als vervangster de opleiding Remedial Teacher gevolgd. Het goed volgen van de ontwikkeling van een kind is iedere keer weer een mooie uitdaging. Door eerst te werken aan zelfvertrouwen en een kind te laten kijken naar de eigen mogelijkheden kun je veel bereiken. Dat in combinatie met humor en zang maakt het iedere dag weer de moeite waard om met de kinderen te werken.

Naar overzicht