Rachel Cornelissen

Leerkracht groep 1-2b en 4b

rachel.cornelissen AT eenbes DOT nl

Sinds de start van schooljaar 2019-2020 ben ik werkzaam op de St. Jozefschool. Wat een fijne omgeving om te mogen werken!

In 2011 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel waarna ik een aantal jaren werkzaam ben geweest op verschillende scholen in Geldrop. Tijdens een uitstap buiten het onderwijs is het echter altijd blijven ‘kriebelen’ om weer voor de klas te staan. Nog elke dag ben ik blij dat ik de stap terug heb gemaakt. Samen met het sterke team en alle geweldige kinderen is het elke dag een feestje!

Ik vind het belangrijk om samen met de kinderen een fijne en gezellige sfeer in de groep te creeren waarin iedereen zichzelf kan zijn en zichzelf kan ontwikkelen op zijn of haar niveau. Ieder kind is anders, iedereen is uniek, we hebben allemaal andere talenten en ik zie het als een mooie uitdaging om elke dag het beste in de kinderen naar boven te halen. Geen dag voor de klas is hetzelfde, maar wat is het genieten als niet alleen ik, maar ook de kinderen met een goed gevoel naar school komen en met een glimlach weer naar toe huis gaan!