Rudi Veltrop

Leerkracht groep 7b

rudi.veltrop AT eenbes DOT nl

Hoi allemaal!

Ik ben meester Rudi. Sinds 2013 werk in het onderwijs en sinds 2014 op de Sint Jozefschool. Als meester wil ik graag een persoon zijn die veiligheid en vertrouwen kan bieden aan alle leerlingen in mijn klassen. Ik wil met de kinderen in gesprek gaan om ze cognitief, maar ook op sociaal gebied sterker te maken. Ieder kind natuurlijk op zijn of haar eigen niveau. Hiervoor maak ik gebruik van muziek- en dramalessen. Iets waar ik in mijn dagelijks leven ook mee bezig ben.

Elke dag een nieuwe uitdaging en elke dag die anders is dan de voorgaande dagen. Elke dag de mogelijkheid krijgen om kinderen iets nieuws te leren en samen met hen gesprekken voeren over van alles en nog wat. Dat samen met een flinke dosis humor zorgt ervoor dat ik huppelend naar school ga ;) en fluitend naar huis!