Sandra Verhulst

Leerkrachtondersteuner
Ondersteuningsgroep

sandra.verhulst AT eenbes DOT nl

In 2018 ben ik afgestuurd als onderwijsassistent. Ik ben bij de Eenbes in de vervangerspool gaan werken en heb meteen het traject mogen volgen tot leerkrachtondersteuner. Deze heb ik succesvol afgerond.

Met veel enthousiasme ga ik dit schooljaar starten met de pabo. Ik heb hier enorm veel zin in. Ik hoop mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen, zodat ik mijn passie nog meer in het werk op school kan steken.

Ik vind het altijd heel leuk om hier op school te mogen werken. Het is een leuke school met een geweldig team.

Elke dag start ik weer met veel plezier. Ik vind het heel leuk om elke dag weer met gezellige, vrolijke en lieve kinderen te mogen werken. Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en met veel plezier naar school gaat, hier zorgen we samen voor!

Dit schooljaar ben ik aanwezig op woensdag/donderdag en vrijdag.