Sharon Kuijpers

Pedagogisch Medewerkster

Ik werk sinds augustus 2018 bij de Grabbelton. Ik ben begonnen met alleen de bso aan de Papenvoort en dit is verder uitgegroeid naar ook de ochtenden op school aan de Gildestraat.

Dit vind ik een superleuke combinatie, 's morgens help ik mee in de klassen en doe ik heel gevarieerd werk van kinderen ondersteunen met hun werk, tot voorbereiden van thema's voor de leraren. Dit werk is heel breed en wordt ook erg gewaardeerd door alle leraren.

's Middags werk ik bij de bso Papenvoort, ook dit doe ik met veel plezier. Ik vind het fijn als ik zie dat kinderen het goed naar hun zin hebben, en met veel plezier naar binnen zie komen. Ook vind ik het prettig om kinderen weer een beetje te zien stralen als ze even wat minder in hun vel zitten, ze kunnen dan ook altijd bij me terecht. Ook haal ik veel energie uit de momenten als de kinderen zeggen dat iets niet lukt, en uiteindelijk met wat hulp het wel lukt.

Ook vind ik het heel belangrijk in te spelen op ieder kind apart, als ze binnenkomen met een idee dan doen we er alles aan om het te kunnen laten slagen. Het is precies net een familie waar je in terecht komt, maar het allerleukste vind ik nog de kinderen. Het is een leeftijd wat mij altijd het meeste heeft getrokken, door de interactie die je met ze hebt. Ik vind het belangrijk om humor in mijn werk te stoppen, en wat grapjes te maken met ze.

Ik hoop nog een hele lange tijd deel te mogen uitmaken van de grabbelton ook in combinatie met de jozefschool in de ochtenden,  want kinderen die stralen dat is toch waar je het voor doet!