Vera van der Linden

Leerkracht groep 8a
MT-lid, faalangstreductietrainer

vera.vanderlinden AT eenbes DOT nl

In 2004 ben ik afgestudeerd op de St. Jozefschool. Direct na het behalen van mijn diploma heb ik op verschillende Eenbesscholen mogen vervangen en heb ik aansluitend de opleiding Remedial Teacher gevolgd. Ik kreeg al vrij snel een vaste baan op de St. Jozefschool in groep 8. Na 5 jaar in deze groep te hebben gestaan heb ik in diverse andere jaargroepen les mogen geven. Vanaf dit schooljaar mag ik weer terug naar mijn ‘oude honk’. Ik sta in groep 8A en dit keer met mijn duo-maatje Anneke. We hebben er onwijs veel zin in!

Naast het lesgeven op wo, do en vr ben ik ook MT-lid. Samen met Kim Chatrou ondersteun in Bernie bij het uitvoeren van verschillende directietaken. Dinsdag is hiervoor mijn ambulante dag. Op deze dag geef ik ook samen met Kim de faalangstreductietraining binnen onze school. Ook hier haal ik heel veel energie uit! Mooi om te zien hoe kinderen in een relatief korte tijd kunnen groeien en te weten dat je een stukje bij hebt kunnen dragen aan deze positieve ontwikkeling.